Momentul de coşmar în care o şoferiţă loveşte o femeie şi o târăşte mai mulţi metri. „S-a panicat şi a pierdut total controlul” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii aflaţi în apropiere au fugit să o ajute pe victimă. FOTO Captură video
Oamenii aflaţi în apropiere au fugit să o ajute pe victimă. FOTO Captură video

Un accident cum se vede destul de rar a avut loc în parcarea unui supermarket din Sighişoara. O şoferiţă a uitat să se asigure şi a izbit în plin o altă femeie, târând-o mai mulţi metri până când s-a oprit în maşinile oprite în apropiere.

În imaginile postate pe Facebook se vede cum şoferiţa de 71 de ani dă cu spatele fără să arunce măcar o privire şi loveşte in plin o femeie, care cade sub roţile maşinii. Mai mulţi oameni aflaţi în parcare au încercat să intervină şi i--au spus şoferiţei ce s-a întâmplat, moment în care aceasta s-a panicat şi a luat cea mai proastă decizie posibilă. 

Aşa că a demarat în marşarier, târând victima şi nu s-a oprit decât atunci când a lovit alte două maşini parcate. Victima a fost scoasă de sub roţile maşinii de pompieri şi dusă de urgenţă la spital. S-a dovedit însă că a scăpat ca prin urechile acului cu doar câteva vânătăi şi cu o sperietură cumplită. În acelaşi timp, autoarea accidentului s-a ales cu un dosar penal şi va trebui acum să răspundă în faţa legii. 

Nici comentariile nu au întârziat să apară. „S-a panicat şi a pierdut total controlul asupra maşinii”, a comentat cineva, iar o altă persoană a scris că: „Era şoferiţă, are 71 de ani”. Cei mai mulţi internauţi s-au arătat mai puţin înţelegători faţă de şoferiţa care a provocat accidentul. „Puşcărie”, a fost comentariul scurt al altui internaut, susţinut de altcineva: „Lege! După 60 de ani să nu se mai acorde permisul.” „Bătrâni la volan, nu au simţul orientării în spaţiu, nu-s conştienţi de ce se întâmplă în mediul înconjurător. Neputinţă”, a mai comentat cineva.

Vă mai recomandăm şi: 

Cum a încercat un român să senzibilizeze un judecător francez: „Am slăbit 26 de kilograme în puşcărie, sunt bolnav”

Infernul prin care a trecut o româncă obligată să se prostitueze în Spania. Azi e o apreciată scriitoare şi activistă: „Am fost vândută pe 300 de euro”

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite