Metoda „Accidentul” face victime în serie la Târgu-Mureş

Metoda „Accidentul” face victime în serie la Târgu-Mureş

Infractorii acţionează în grup şi vorbesc mai mulţi la telefon ca să pară credibili  FOTO: arhivă

În mai puţin de opt săptămâni, 9 persoane au fost înşelate şi au plătit scump prin metoda Accidentul, iar alte trei au reuşit la timp să evite o pagubă uriaşă.

Ştiri pe aceeaşi temă

   După ce a făcut înconjurul ţării, reţeaua de infractori care se ocupă cu înşelătorii prin telefon loveşte şi în Mureş. Ultima dată, aproape a căzut victimă o femeie, care era pe punctul de a pierde 30.000 de lei, dacă nu aflau la timp poliţiştii. Femeia a fost sunată de o persoană necunoscută, care i-a spus că fiul ei a călcat pe trecerea de pietoni un copil. Ca să nu ajungă la închisoare, necunoscuţii i-au cerut femeii 30.000 de lei şi i-au spus că banii vor fi folosiţi pentru operaţia copilului accidentat, care se află la spital în stare gravă. Femeia nu şi-a dat seama că fusese înşelată decât atunci când s-a întors fiul ei acasă. Banii i-a virat într-un cont online, dar infractorii nu au reuşit să pună mâna pe ei, deoarece au intervenit poliţiştii.

  Până acum, 9 mureşeni au căzut victimă înşelătoriilor prin metoda "Accidentul", iar pagubele, spun oamenii legii, depăşesc 60.000 de lei.

citeşte şi:

Înşelăciunile prin metoda Accidentul, cu un nou mod de operare, fac ravagii la Vaslui. Zece persoane înşelate într-o singură săptămână

Femeie înşelată cu 10.000 de lei de doi necunoscuţi care i-au cerut bani în numele fiicei sale


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările