Cum va fi vremea la Târgu-Mureș până la finele săptămânii. Pregătiți-vă umbrelele!

Cum va fi vremea la Târgu-Mureș până la finele săptămânii. Pregătiți-vă umbrelele!

Ploile pun stăpânire pe întreg județul

Temperaturile ridicate, atipice pentru luna septembrie, vor înceta, iar vremea se va răci gradual, ajungând de la 26 de grade Celsius la temperaturi de sub 10 grade. Nu scăpăm de ploi, care vor pune stăpânire pe întreg județul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astăzi este ultima zi cu vreme frumoasă la Târgu-Mureș, cu o maximă de 26 de grade, iar de mâine, toamna își va intra în drepturi. Diseară, vremea se va răci brusc, ajungând de la 25 de grade la 16, dar ploile se vor lăsa așteptate până mâine după-masă. Mâine vom avea parte de o maximă de 22 de grade Celsius, dar în condițiile în care sunt preconizate ploi torențiale, mureșenii ar face bine să nu-și uite umbrelele acasă.

Conform site-ului meteo.ro, începând de vineri, maximele termice nu vor depăși 10 grade în timpul zilei, urmând să plouă în fiecare zi. Abia de marțea viitoare cerul se va însenina, dar temperaturile vor păstra trendul descendent. La zona muntoasă a județului nostru, zilele cele mai răcoroase vor fi între 20 şi 23 septembrie, când valorile termice minime se vor situa, în medie, între 0 şi 3 grade.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările