VIDEO Viperă găsită lângă Parcul Central din Târgu Jiu. Un cetăţean a băgat şarpele într-o sticlă din plastic

VIDEO Viperă găsită lângă Parcul Central din Târgu Jiu. Un cetăţean a băgat şarpele într-o sticlă din plastic

Şarpele a căzut dintr-o maşină în zona Parcului Central

Un şarpe a fost găsit, astăzi, în zona unei staţii de taxi din apropierea Parcului Central din municipiul Târgu Jiu. Trecătorii au suna la 112 şi au alertat autorităţile.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Potrivit jandarmilor gorjeni, un cetăţean a văzut şarpele căzut dintr-un autoturism, l-a prins şi introdus într-un recipient de plastic, nerealizând pericolul la care s-a expus, pentru că face parte dintr-o specie veninoasă, viperă.
„Jandarmii au preluat şarpele lung de aproximativ 50 cm, au stabilit că este un şarpe dintr-o specie periculoasă (viperă), l-au preluat şi ulterior transportat într-o zonă împădurită din Runcu, la aproximativ 30 km de zona locuită, unde l-au eliberat în mediu natural.   


 
Recomandăm cetăţenilor în situaţii similare să nu încerce singuri să captureze sau să îndepărteze reptilele şi să solicite sprijinul instituţiilor abilitate“, se arată într-un comunicat de presă.
 
 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările