Tentativă de sinucidere la un liceu din Târgu Jiu. O elevă de 15 ani s-a aruncat pe fereastra clasei

Tentativă de sinucidere la un liceu din Târgu Jiu. O elevă de 15 ani s-a aruncat pe fereastra clasei

Liceana a căzut de la etajul I, dar nu a fost rănită                                                   Foto: Arhivă Adevărul

O elevă de la Liceul nr. 2, din municipiul Târgu Jiu, s-a aruncat, în dimineaţa de luni, 17 ianuarie, de pe fereastra clasei în care învaţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adolescenta a căzut de la etajul I, dar, din fericire, nu a fost rănită. Ea ameninţase înainte că se va sinucide. 
 
„În urmă cu puţin timp, am fost sesizaţi cu privire la faptul ca o elevă, de 15 ani, din comuna Băleşti, s-ar afla pe pervazul sălii de clasă şi ameninţă că se sinucide.
 
Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu şi Biroului Siguranţă Şcolară s-au deplasat la faţa locului, constatând faptul că o elevă de 15 ani, din comuna Băleşti, a sărit de pe pervazul ferestrei de la etajul I, după care a revenit în sala de clasă.
 
A fost investigată de echipajul medical prezent la faţa locului, constatându-se ca eleva nu a suferit leziuni.
 
S-a solicitat sprijinul DGASPC Gorj pentru consiliere“, au anunţat reprezentaţii Poliţiei Gorj.
 
Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj au oferit consiliere fetei. 
 

A înjurat profesorii

 
Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj au comunicat că eleva a devenit agresivă în limbaj pentru că profesorul diriginte i-a scăzut nota la purtare: „O elevă de 15 ani, de la anul I profesională, i-a reproşat doamnei diriginte scăderea notei la purtare la 4. Eleva a devenit extrem de agresivă în limbaj, injurii fiind adresate inclusiv conducerii şcolii şi gardianului unităţii. 
În pauză, continuând să adreseze cuvinte indecente conducerii şcolii şi doamnei diriginte, s-a urcat pe pervaz, sărind de la etajul I pe un spaţiu verde din faţa şcolii. 
Sosit de urgenţă   echipajul de la Ambulanţă a constatat că eleva nu are probleme de sănătate, starea ei fiind în afara oricărui pericol.
A fost sesizată DGASPC Gorj pentru consilierea elevei şi colegilor acesteia. Din discuţiile purtate cu directorul şcolii, eleva se afla deja într-un program al DGASPC Gorj“.
 
 
Vă recomandăm să mai citiţi 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările