Târgu-Jiu: Tânărul sinucigaş, olimpic la informatică

Târgu-Jiu: Tânărul sinucigaş, olimpic la informatică

Alexandru Popovici a avut rezultate şcolare deosebite

Marius Buzera, directorul liceului unde a învăţat Alexandru Popovici, spune că nu ştia că tânărul avea o relaţie cu profesoara lui.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vestea morţii lui Alexandru Popovici i-a şocat pe dascălii de la Grupul Şcolar General Gheorghe Magheru. „Chiar ieri a venit la noi în cancelarie şi a lucrat ceva pe calculator. El a fost olimpic naţional la informatică şi mai venea pe la şcoală, unde se ocupa de aranjarea unor site-uri. Nu ştiam că are o relaţie cu Ramona Mischie. Păcat de ceea ce s-a întâmplat.Pentru el a fost un mare eşec atunci când nu a luat bacul din prima sesiune în vară. Chiar la Limba română a întârziat la proba scrisă şi a trebuit să susţină din nou examenul în toamnă. Se pricepea mult la aplicaţii şi nu înţeleg ce a fost între el şi profesoara lui de Limba română. Ea nu a venit astăzi la şcoală“, a declarat Marius Buzera, directorul Liceului nr.1.

Un an la catedră

Ramona Mischie predă Limba şi Literatura română la Grupul Şcolar General Gheorghe Magheru, din anul 2008. Tânăra nota în august 2009 că „până când n-o să li se ofere o motivaţie , lucrurile o să decurgă la fel: şcoala o să fie văzută ca ceva inutil, dar obligatoriu, examenele - un circ de care toţi trec cu brio, anii de şcoală - o pierdere de timp. Într-o lume fără ideal, în care scopul suprem este doar supravieţuirea, şcoala nu rămâne decât o formă fără fond…“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările