Târgu-Jiu: Mamă şi fiice, dispărute fără urmă

Elena-Valentina Eftenie şi cele două fiice ale sale au dispărut de acasă în urmă cu trei zile, iar de atunci sunt de negăsit. Cei care pot oferi informaţii sunt rugaţi să sune la 112.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dispariţia a fost anunţată, aseară, de mama femeii de 28 de ani. „Aseară, la ora 17.00, Poliţia Comunală Mătăsari a fost sesizată de către Viorica M., din localitate, despre faptul că fiica sa, Eftenie Elena-Valentina, în vârstă de 28 ani, a plecat de la domiciliu, din comuna Mătăsari, în data de 27 iulie 2010, împreună cu fiicele sale minore, în vârstă de 9, respectiv 6 ani, şi nu au mai revenit. Eftenie Elena-Valentina prezintă următoarele semnalmentele: 1,60 metri înălţime, greutate de aproximativ 50 de kilograme, păr castaniu cu şuviţe blonde, ochi albaştri, buze groase. Minora de 9 ani are o înălţime de aproximativ 1,40 metri, greutate de 25-30 kilograme, brunetă, ochi căprui, păr lung şi negru şi poartă ochelari de vedere. Minora de 6 ani are o înălţime de 1,10-1,20 m, ochi albaştri, păr lung şi blond“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj. Gorjenii care pot să dea informaţii despre persoanele  în cauză sunt rugaţi să sune la numărul gratuit 112 sau să meargă la cea mai apropiată unitate de poliţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: