Târgu-Jiu: Albanezul acuzat de proxenetism şi-a băgat soţia la înaintare

Magistraţii Curtii de Apel Craiova au respins, în urmă cu două zile, recursul formulat de Lleshi Erjon şi Aurelia Mudăvoiu. Cei doi, soţ şi soţie, au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, din care au mai rămas 20, urmând ca pe data de 4 iulie să fie prezentaţi, din nou, în faţa instanţei de judecată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi aceştia au recurs la tot felul de motive pentru a scăpa de arest, Curtea de Apel Craiova a decis ca cei doi să rămână după gratii: „Respinge ca nefondate recursurile şi obligă pe fiecare inculpat la plata a câte 10 lei, cheltuieli judiciare“. „Se lucrează la acest dosar. Recursurile  acestora au fost respinse ca nefondate. Cetăţeanul albanez a spus că el a pus-o doar pe soţia lui să se prostitueze, declaraţia fiind susţinută şi de soţia lui, dar există suficiente probe care arată ca au avut ca victime tinere din Gorj, Vâlcea şi alte judeţe din ţară“, declară Vasile Popescu, procurorul şef al DIICOT Gorj. Cei doi soţi au fost arestaţi în urmă cu o săptămână, pentru comiterea a trei infracţiuni grave: constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi proxenetism.

Gorjence păcălite cu locuri de muncă

Cercetările procurorilor au scos la iveală faptul că, în perioada 2008-2010, membrii grupării au racolat mai multe tinere pe care le scoteau din ţară, sub promisiunea că le vor găsi un job de baby-sitter în Italia. Imediat după ce ajungeau în Italia, fetele erau obligate să se prostitueze, ulterior fiind vândute altor cetăţeni albanezi, cu sume cuprinse între 5.000 şi 14.000 de euro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările