Tânăr mort după ce a fost bătut. Agresorul care i-a provocat moartea, în libertate

Tânăr mort după ce a fost bătut. Agresorul care i-a provocat moartea, în libertate

Ionuţ Tucă a murit într-un spital din Craiova

Un tânăr de 27 de ani, din comuna Văgiuleşti, judeţul Gorj, a murit în urma loviturilor primite în urma unui conflict pe care l-a avut cu un consătean. Cu toate că victima a fost înmormântată, agresorul care i-a provocat moartea este în libertate.

Scandalul dintre Ionuţ Constantin Tucă şi Florin Darius Făină, de 28 de ani, a avut loc pe data de 6 octombrie. În urma loviturilor primite, Tucă a căzut şi s-a lovit cu capul de asfalt. Victima a suferit leziuni la nivelul capului şi a intrat în comă, iar după mai bine de o săptămână a decedat la un spital din Craiova. Familia este revoltată că agresorul care le-a băgat copilul în pământ se află în libertate şi doreşte să se facă dreptate.
 

Anchetatorii aşteaptă finalizarea necropsiei

Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, a declarat că se aşteaptă rezultatele necropsiei pentru ca procuroul de caz să facă propunerile corespunzătoare: „Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus efectuarea unei necropsii de Institutul de Medicină Legală Craiova, în vederea stabilirii printre altele a leziunilor suferite de victimă, descrierea acestora, a mecanismului de producere cui privire la fiecare leziune şi legăturii de cauzalitate dintre leziuni şi decesul victimei. Decesul victimei fără existenţa acesui act medico-legal nu pot fi dispuse alte măsuri procesuale în cauză. Este absolut necesară existenţa actului medico-legal prin  care să se stabilească leziunile şi legătura de cauzalitate cu decesul“. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: