Medici din Marea Britanie, trimişi să lupte cu noul coronavirus fără echipament de protecţie

Medici din Marea Britanie, trimişi să lupte cu noul coronavirus fără echipament de protecţie

Ziarele din Marea Britanie critică autorităţile pentru lipsa echipamentelor de protecţie

Ziarele din Anglia abundă în articole privind lipsa dotărilor cu echipamentelor de protecţie a cadrelor medicale care se luptă în prima linie cu pandemie de COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Un articol din publicaţia „Metroo“, distribuită gratuit în staţiile de metrou, arată că medicii care intervin în cazurile bolnavilor infectaţi cu noul coronavirus nu au echipamentele necesare. În spitalele londoneze lucrează şi foarte mulţi români. Toate cadrele medicale au fost instruite să nu discute despre problemele cu privire la lipsa echipamentului de protecţie. Cadrele medicale care se luptă cu noul coronavirus sunt asemănaţi cu soldaţii care sunt trimişi la război fără cască. În articol se arată că lucrătorii de la un spital din Essex sunt îngroziţi de raţionalizarea care se practică în tot sistemul. Chiar şefa Asociaţiei Medicilor din Marea Britanie a declarat că situaţia este inacceptabilă. Ea spune că lucrătorii din prima linie îşi pun mereu viaţa în pericol atunci când se întorc de la lucru. 
In Marea Britanie este o mare comunitate romaneasca, cei mai multi activi pe piata locurilor de munca din Londra. 


 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: