FOTO Şarpe prins în mall-ul din Târgu Jiu. „A fost eliberat în siguranţă în apă“

FOTO Şarpe prins în mall-ul din Târgu Jiu. „A fost eliberat în siguranţă în apă“

Şarpele a fost băgat într-o sticlă

Un şarpe de mici dimensiuni a fost prins, în această dimineaţă, în mall-ul din municipiul Târgu Jiu. Reptila se afla lângă un magazin de optică medicală.

Zona unde a fost găsită reptila se află lângă ieşirea de urgenţă şi este posibil ca pe acolo să fi intrat. Clienţii şi angajaţii magazinelor din mall s-au speriat, dar cineva mai curajos l-a prins şi l-a băgat într-o sticlă din plastic. 

Şarpele a fost eliberat în Jiu

„Igienizarea centrului comercial este făcută zilnic de personal calificat. Râul Jiu se află la mai puţin de 100 de metri de centrul comercial şi, din cauza vremii, probabil că şarpele s-a îndepărtat de cursul apei şi a ajuns la mall.  Şarpele de apa este inofensiv şi nu a pus în pericol siguranţa clienţilor noştri. Acesta a fost prins cu ajutorul unui pet de angajaţii noştri şi a fost eliberat în siguranţă în apă. Vom iniţia o discuţie cu autorităţile locale pentru a găsi împreună cea mai bună soluţie pentru a nu mai avea astfel de vizitatori”, a declarat Sorin Cureleanu, directorul centrului comercial.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: