Decizie în cazul medicului şi asistentei acuzaţi că au făcut sex în Secţia ATI Covid

Decizie în cazul medicului şi asistentei acuzaţi că au făcut sex în Secţia ATI Covid

Medicul şi asistenta au fost acuzaţi că au făcut sex în Secţia ATI

Comisia de disciplină a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu a finalizat cercetările în cazul medicului şi asistentei care au fost acuzaţi printr-o sesizare anonimă că au întreţinut relaţii intime în cabinetul medical de la Secţia ATI, unde sunt trataţi bolnavii de COVID-19 aflaţi în stare gravă.

Cele două cadre medicale implicate în scandalul sexual au venit în faţa comisiei însoţite de avocaţi şi au refuzat să ofere explicaţii cu privire la acuzaţiile care li se aduc, pe motiv că reclamaţia este anonimă. 

„La data de 24.11.2020, ora 14,00, doamna P. R. I. s-a prezentat la sediul unităţii (sala de şedinţe), împreună cu domnul avocat L. I. E., precizând că nu va va da declaraţii, având în vedere că este o sesizare anonimă, care nu are ca fundament niciun probatoriu. Acelaşi lucru l-a făcut şi medicul. 
 
În reclamaţie se arată că medicul ar fi petrecut cu asistenta într-o cameră de hotel, deşi aceasta a fost depistată cu COVID-19, iar apoi a venit la spital: 

„În perioada 19 – 26.10, acesta (medicul rezident – n.r.), deşi însurat, a petrecut cu colega noastră, (...), asistentă recunoscută pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului. Problema este că, colega noastră, în perioada respectivă, a fost depistată pozitiv la testul rapid din 19 şi testul PCR din 23.10.2020. Şi acum vine partea cea mai gravă: În data de 26.10.2020, deşi doctorul (...) a stat în aceeaşi cameră la un hotel de lângă spitalul nostru (…), a venit la serviciu, în cadrul secţiei ATI, fără să intre în izolare, reuşind să se înregistreze, în această perioadă, cât şi premergătoare, foarte multe cazuri de pozitivaţi din rândul colegilor noştri. (...) A transformat secţia ATI şi Covid într-un adevărat bordel, în sensul că, în loc să stea lângă săracii pacienţi, aceştia se închid ore şi nopţi întregi în cabinet, unde întreţin raporturi sexuale şi chefuiesc“. ”, se arată în sesizarea anonimă care a fost trimisă conducerii spitalului şi Ministerului Sănătăţii.
 

Ce a constatat Comisia de disciplină

Medicul a venit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu în luna iunie a acestui an, pentru a efectua linii de gardă. 

Comisia de disciplină a ajuns la concluzia că acuzaţiile sunt nefondate: „În perioada 19.10.2020-26.10.2020 a efectuat gărzi astfel: în data de 19.10.2020 şi în data de 25.10.2020, aşa cum rezultă din foile colective de prezenţă din luna octombrie 2020 de la Secţia ATI 1 şi ATI Covid, astfel că şi afirmaţiile făcute în sesizare cu privire la faptul că domnul dr. N. a fost pontat începând cu data de 19.10.2020 deşi nu era prezent la serviciu, sunt nereale. 

Referitor la faptul că, în perioada 19.10.-26.10.2020, domnul dr. N. P. şi doamna asistent P. R. I. ar fi avut legături de natură amoroasă în cadrul unităţii spitaliceşti, deşi aceasta a fost depistată pozitiv la testul rapid cu COVID-19 şi testul PCR în data de 19.10.2020 precizăm următoarele: 

Potrivit Foii colective de prezenţă şi pontajul aferent lunii octombrie 2020, rezultă că asistentul medical P. R. I., începând cu data de 19.10.2020 s-a aflat în concediu de odihnă până în data de 23.10.2020.
Începând cu data de 26.10.2020, sus-numita a intrat în concediu medical, astfel că nu s-a aflat în incinta spitalului“
 
Vă mai recomandăm să citiţi
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările