Coşmarul tinerei bătute de iubitul gelos doar pentru că şi-a găsit un loc de muncă. „Vecinii stăteau fiecare la uşă şi se uitau“

Coşmarul tinerei bătute de iubitul gelos doar pentru că şi-a găsit un loc de muncă. „Vecinii stăteau fiecare la uşă şi se uitau“

Irina a primit un certificat medico-legal de 7-8 zile de îngrijiri medicale

Irina, o tânără în vârstă de 19 ani din municipiul Motru, judeţul Gorj, a fost bătută de fostul iubit pentru că l-a anunţat că s-a angajat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânăra s-a certat cu iubitul ei, Casian Durdan, de 22 de ani, pentru că acesta nu era de acord ca aceasta să se angajeze. Tânăra l-a anunţat că a găsit un loc de muncă la o fabrică de cablaje auto, dar tânărul i-a interzis, pe motiv că va lucra împreună cu alţi bărbaţi.

„Ne-am certat pe tema că nu mă lăsa să mă angajez. Eu mai mergeam pe la el, nu locuiam împreună. Mă angajasem la o fabrică de cablaje, în Severin, şi nu i-a convenit că lucrau şi bărbaţi. Eram împreună de aproximativ un an şi jumătate. A mai fost violent, la început o palmă, apoi cu pumnul, din ce în ce mai multe“, a spus Irina.
 

„I-a spart telefonul în cap“

 
După ce s-au certat, Casian i-a cerut Irinei să-i înapoieze două inele pe care i le dăruise, dar şi o placă de întins părul. Ea a mers împreună cu bunica ei la uşa apartamentului fostului iubit, iar după ce-a deschis bărbatul le-a bătut pe amândouă. Irina îi spune bunicii sale „Mamă“, pentru că este cea care a crescut-o. 
 
„Ne-am întâlnit pe stradă, dar nu a vrut să ia inelele. Apoi suna şi mă ameninţa să i le duc. Noi suntem vecini. Nu am mai putut să mai rabd să mă ameninţe. L-am sunat să coboare să i le dau le scară şi nu a vrut, atunci am mers şi am bătut la uşă. A insistat să intru, dar eu nu am vrut. Am băgat inelele în plasă şi în momentul când am vrut să pun plasa jos m-a tras în casă şi m-a bătut. Mama era afară, la uşă. E bolnavă cu inima şi i s-a făcut rău. A căzut din picioare. Am reuşit să ies afară, dar a venit şi a început să ne lovească în continuare. A dat cu pumnii, cu picioarele, mai ales în mama mea. I-a spart telefonul în cap. Mie mi-a dat cu picioarele în faţă, eram plină de sânge, hainele rupte“,  
a povestit Irina.
 

Irina spune că incidentul s-a petrecut în plină zi, iar vecinii stăteau şi se uitau: „Vecinii stăteau la uşa lor şi se uitau. A venit o fată, care se întorcea acasă. M-a văzut plină de sânge şi mama pe jos. Ea a sunat ea la 112. A venit Poliţia. Atunci el a spus că eu am intrat peste el în casă, să-l omor, mama mea fiind pe jos şi eu plină de sânge".

Tânăra a primit un certificat medico-legal de 7-8 zile de îngrjiri medicale, ochiul ei fiind în pericol.

Reţinut pentru 24 de ore

Agresorul este mecanic la o firmă din Motru. El a fost reţinut pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că un tânăr de 22 de ani, din municipiul Motru, în urma unui conflict spontan în scara unui bloc de locuinţe, a agresat o tânără de 19 ani şi o femeie de 66 de ani, din aceeaşi localitate, producându-le mai multe leziuni corporale. Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma continuării cercetărilor şi a probatoriului administrat în dosar s-a dispus măsura reţinerii tânărului pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.
 
Parchetul a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile faţă de agresor. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările