Căprioară lovită de maşină. Animalul a fost dus la un cabinet veterinar

Căprioară lovită de maşină. Animalul a fost dus la un cabinet veterinar

Căprioara accidentată a fost transportată la un cabinet veterinar                                      FOTO: Arhivă

O căprioară a fost lovită în această dimineaţă de un autoturism, pe raza localităţii Murgeşti, care aparţine de localitatea Turceni.

Evenimentul a avut loc în această dimineaţă. Animalul a traversat drumul moment în care a fost lovită de un autoturism. Căprioara a fost transportată la un cabinet veterinar. 
 
„Din primele verificări efectuate la faţa locului poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, ocazie cu care au contactat reprezentanţii DSV şi AJVPS Gorj, pentru luarea măsurilor corespunzătoare, în vederea salvării animalului. 
Căprioara a fost consultată de medicul veterinar care a constatat că prezintă leziuni la un picior, motiv pentru care a fost încredinţată unui paznic de vânătoare din cadrul AJVPS Gorj şi transportată la un cabinet veterinar, din Târgu Jiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale specializate“, a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: