Caporalul împuşcat va fi înmormântat cu onoruri militare

Caporalul împuşcat va fi înmormântat cu onoruri militare

Adrian Toader va fi înmormântat mâine

Caporalul de la Unitatea Militară 01541 Târgu-Jiu care s-a împuşcat în cap va fi înmormântat cu onoruri militare, mâine, în localitatea Alimpeşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânărul de 26 de ani va fi condus pe ultimul drum de către familie, prieteni, dar şi de zeci de militari. Localnicii deplâng moartea tânărului. „Îl ştiu de mic.Era un copil ascultător şi cuminte. Era cu bin simţ şi harnic. Mă doare sufletul de el“, a spus o localnică. Trupul neînsufleţit al caporalului Adrian Toader a fost dus ieri în comuna sa natală, Alimpeşti.
 
Familia a primit un ajutor financiar de la MApN
 
Procurorii continuă cercetările pentru a stabili dacă a fost un accident sau sinucidere. Verdictul va fi anunţat peste aproximativ două săptămâni. Anchetatorii au dispus efectuarea unei expertize balistice a armei. Cazul este cercetat de un procuror militar din Craiova.
Militarii vor fi alături de familia caporalului şi financiar. „Unitatea va participa cu efective militare la funeralii. Ne exprimă întreaga compasiune pentru familia militarului decedat. Înmormântarea va fi cu onoruri militare, conform prevederilor legale. Familia a beneficiat de un ajutor financiar venit din partea Ministerului Apărării Naţionale, iar ceilalţi colegi ne-am mobilizat pentru a susţine financiar familia“, a spus Dorin Dumitru, ofiţer relaţii publice. 
Adrian Toader a fost găsit decedat prin împuşcare, miercuri, în timpul efectuării serviciului de pază.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările