Câini otrăviţi, morţi în stradă la Motru

Câini otrăviţi, morţi în stradă la Motru

Copiii au privit îngroziţi câinii morţi

Mai mulţi câini fără stăpân au fost otrăviţi şi au murit pe stradă, sub ochii îngroziţi ai copiilor, care plângeau.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ne pare rău de căţeii care au murit, mai ales de cei mici“, au spus copiii care au privit teribila scenă. Oamenii spun că nu este prima dată când cineva aruncă otravă ca să omoare animalele şi vor ca vinovatul să fie prins şi tras la răspundere.„E ceva neplăcut şi crud.E ceva care nu se înscrie în elementele civilizaţiei. Am văzut de mai multe ori aşa ceva. Nu este prima dată. Au fost otrăviţi. Nu ştiu de către cine. Dacă se otrăveşte în masă, înseamnă că cineva dictează. Copiii plâng şi suferă mai mult decât noi“, a spus Vasile Lupu, profesor.

Plângere depusă la poliţie

Localnicii spun că patrupedele nu erau periculoase. „Eu am fost să le dau demâncare şi i-am găsit morţi. Nu erau agresivi. I-a otrăvit cineva“, a spus o iubitoare de animale din Motru.
Cei de la Protecţia Animalelor avertizează că, dacă vor fi prinşi, autorii riscă să ajungă în puşcărie. „Nu este posibil aşa ceva. Este o cruzime fără margini la adresa animalelor. Sper ca cei vinovaţi de acest masacru să fie depistaţi. O să depunem o plângere la poliţie“, a spus Carmena Şerbănoiu, preşedinta Asociaţiei Pro Animals.
 

Citeşte şi: 

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: