Bucată desprinsă din tavanul unei şcoli din Gorj. Incidentul, fără victime întrucât elevii erau în pauză

Bucată desprinsă din tavanul unei şcoli din Gorj. Incidentul, fără victime întrucât elevii erau în pauză

O bucată din tavanul şcolii s-a prăbuşit

O bucată din tavanul Şcolii gimnaziale din comuna gorjeană Câlnic s-a desprins şi s-a prăbuşit. Din fericire, copiii erau în pauză şi nimeni nu a fost rănit.

Şcoala gimnazială din comuna Câlnic se află în reabilitare. Lucrătorii se aflau la şcoală în momentul în care a avut loc accidentul. La un moment dat, o porţiune din tavan a căzut.
 
Primarul localităţii Câlnic, Dumitru Vulpe, a precizat că este posibil ca tavanul să fi cedat din cauza trepidaţiilor, pentru că muncitorii se aflau în pod şi lucrau la reabilitarea acoperişului.

Edilul a mai spus că a dat dispoziţie ca lucrările să se desfăşoare după terminarea cursurilor: „Şcoala este în reabilitare pe un proiect pe PNDL 2. Se lucrează la refacerea acoperişului. A căzut o bucată din tavan care este realizat din mortar şi papură. Şcoala este veche, de 70 de ani, şi aşa se lucra atunci. Nu erau copii în clasă în momentul în care s-a prăbuşit bucata de tavan. S-a remediat totul. Am luat măsura ca lucrările să se realizeze după ora 14,00. 60-70% din lucrări sunt realizate“. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: