A început modernizarea clădirii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu

A început modernizarea clădirii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu

Lucrările se vor încheia până la sfârşitul anului viitor

Clădirea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu de pe strada Tudor Vladimirescu a intrat în proces de modernizare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lucrările care se desfăşoară au ca termen de finalizare sfârşitul anului viitor şi au ca scop reducerea consumului de energie electrică, dar şi creşterea gradului de siguranţă
 
„Acest important proiect de investiţie este finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020 şi are prevăzut un buget de peste 33,9 milioane de lei. Din această sumă, contribuţia proprie totală a Consiliului Judeţean Gorj în proiect, este 16,5 milioane lei (inclusiv T.V.A). Reabilitarea energetică a clădirii vizează atât anveloparea şi îmbunătăţirea izolaţiei termice, cât şi amenajarea unui sistem mixt pentru producţia de energie electrică şi asigurarea agentului termic“, se arată într-un comunicat al Spitalului Judeţean de Urgenţă. 

Ce lucrări vor fi realizate

În prima fază se vor reabilita faţadele spitalului, după care se va trece la înlocuirea instalaţiilor electrice şi montarea unor corpuri de iluminat moderne. „Se va începe cu faţadele spitalului. Aceste proiect implică «anveloparea» spitalului, schimbarea ferestrelor, înlocuirea instalaţiei electrice, a tablourilor, grupurilor generatoare, a corpurilor de iluminat care vor duce, instalarea panourilor solare şi montarea de aparatură de detectare a incendiului. Acest proiect urmăreşte creşterea eficienţei energetice la nivelul spitalului de pe strada Tudor Vladimirescu“, a transmis Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările