Un bărbat a vrut să se spânzure de un copac, filmând în direct, pe Facebook. Creanga s-a rupt sub greutatea sa VIDEO

Un bărbat a vrut să se spânzure de un copac, filmând în direct, pe Facebook. Creanga s-a rupt sub greutatea sa VIDEO

Un bărbat din Găeşti s-a spânzurat, în direct, pe Facebook

Un bărbat din Găeşti a uluit o întreagă comunitate cu gestul său. A vrut să îşi pună capăt zilelor şi chiar ar fi reuşit dacă familia nu intervenea la timp.

Găeşteanul, în vârstă de 51 de ani, şi-a pus ştreangul de gât şi a ţinut morţiş ca toţi prietenii săi virtuali să vadă acest lucru. A legat o sfoară de creanga unui copac şi a filmat toată „operaţiunea”.
 
Bărbatul le-ar fi spus, joi, colegilor de serviciu că va merge acasă să se spânzure, dar nimeni nu a crezut că îşi va duce cu adevărat planul la bun sfârşit. 
 
Prietenii virtuali ai bărbatului au încercat în zadar să îl facă să se răzgândească.  
 
Din fericire, familia a fost alertată la timp, iar fratele lui a reuşit să intervină. Bărbatul a fost găsit pe jos, aproape sufocat, deoarece creanga de care se spânzurase a cedat sub greutatea lui. A fost dus de urgenţă la spital unde a primit îngrijiri. 
 
Acum este atent supravegheat de personalul medical şi va primi ajutor de specialitate pentru a trece peste momentele de cumpănă. 
 

Bărbatul este angajat la Arctic Găeşti şi a studiat la Universitatea Valahia din Târgovişte. Se pare că a avut probleme în familie, care l-au determinat să recurgă la gestul extrem. 
 
Pe aceeaşi temă: 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările