Grozăvia petrecută în urmă cu 9 ani la Gura Şuţii, satul unde o fetiţă a fost răpită şi ucisă de un olandez

Grozăvia petrecută în urmă cu 9 ani la Gura Şuţii, satul unde o fetiţă a fost răpită şi ucisă de un olandez

FOTO: Andreea şi tatăl său

Comuna Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa, nu este străină de violenţe şi abuzuri asupra minorelor. În urmă cu 9 ani, o altă faptă şoca o ţară întreagă. O fată de 14 ani, din localitate, a fost sechestrată şi forţată să întreţină relaţii sexuale cu 40 de bărbaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andreea Stancu le-a povestit părinţilor şi anchetatorilor, în urmă cu 9 ani, că a fost răpită, sechestrată şi obligată să întreţină relaţii sexuale cu 40 de bărbaţi. 
 
Tânăra de 14 ani, din Gura Şuţii (Dâmboviţa), a plecat într-o zi la cumpărături, dar nu s-a mai întors. Părinţii au anunţat Poliţia, iar Andreea a ajuns acasă după câteva zile, traumatizată.
 
Seria de agresiuni sexuale s-a petrecut în luna februarie 2010, în mai multe locuinţe din Perşinari şi Văcăreşti, două localităţi învecinate.
 
Andreea Stancu i-a povestit tatălui ei că a fost abordată pe stradă de un cunoscut, Cosmin. „Au luat-o nişte bărbaţi şi au violat-o, patru zile la rând", a declarat tatăl fetei, Niculae Stancu, la acea vreme pentru „Adevărul”.
 
Mai mult, fata spunea atunci că a fost lovită de doi dintre cei care au profitat de ea. „M-au dus într-o casă şi m-au ţinut închisă", a spus fata.
 
Cazul a ajuns în atenţia Parchetului care i-a prins pe făptaşi şi i-a audiat. „Suspecţii au vârste cuprinse între 15 şi 30 de ani. Aceştia au întreţinut relaţii sexuale orale şi normale neprotejate cu fata. Minora a fost traficată de cinci tineri, din localitatea Perşinari, care au fugit în Spania", a declarat procurorul Mihai Mihăilă, de la DIICOT Dâmboviţa.
 
Aşadar, cei cinci traficanţi au scăpat de răspundere după ce au fugit în Spania. Unii dintre violatori au făcut închisoare de până la 3 ani, iar alţii au primit închisoare cu suspendare. 
 
Printre cei care au întreţinut relaţii sexuale cu fata s-au aflat şi minori, la acea vreme. Pentru o partidă de sex cu minora, proxeneţii primeau între 20 şi 50 de lei, potrivit anchetatorilor. 
 
 
În urmă cu o săptămână, Adriana Fieraru, în vârstă de 11 ani, a fost ucisă şi abandonată pe un câmp de un cetăţean olandez care a răpit-o cu maşina în timp ce se întorcea de la şcoală.
 
 
Principalul suspect în cazul morţii Adrianei Fieraru s-a sinucis în Olanda, după ce şi-a dat seama că este filat de poliţiştii olandezi.
 
PE ACEEAŞI TEMĂ:
 
FOTO VIDEO Tot satul a condus-o pe ultimul drum pe Adriana Fieraru, fetiţa ucisă de pedofilul olandez: „Frăţiorul ei mic crede că doarme“
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările