FOTO VIDEO Tot satul a condus-o pe ultimul drum pe Adriana Fieraru, fetiţa ucisă de pedofilul olandez: „Frăţiorul ei mic crede că doarme“

FOTO VIDEO Tot satul a condus-o pe ultimul drum pe Adriana Fieraru, fetiţa ucisă de pedofilul olandez: „Frăţiorul ei mic crede că doarme“

Adriana Feraru FOTO Arhiva familiei

Sute de persoane din localitatea dâmboviţeană Gura Şuţii au condus-o joi, 26 septembrie, pe ultimul drum pe Adriana Fieraru, fetiţa de 11 ani ucisă de olandezul Johannes Visscher (47 de ani). Copila a fost răpită de pe drum, când se întorcea de la şcoală. Criminalul a omorât-o şi a ascuns-o pe un câmp de la marginea comunei dâmboviţene Produleşti.

Sute de colegi, săteni, rude şi cadre didactice au ieşit joi din case pentru a o conduce pe ultimul drum pe Adriana. Nimeni nu îşi explică ce s-a întâmplat exact sau de ce olandezul a venit tocmai în Gura Şuţii pentru a-şi alege victima. 
 

Părinţii micuţei se întreabă dacă ar fi putut face ceva pentru a-i salva viaţa şi de ce în acea zi tragică nu au luat-o de la şcoală aşa cum obişnuiau, ci au lăsat-o să vină singură.

Directoarea şcolii povesteşte că tatăl Adrianei obişnuia să-şi ia fiica la sfârşitul cursurilor, în fiecare zi, cu bicicleta.
 
 
„În fecare zi a venit cu părinţii, tot ciclul primar, nu a plecat niciodată singură. Nu ştiu dacă a fost o întâmplare acum sau or fi considerat că dacă e la gimnaziu trebuie să se obişnuiască să se ducă şi singură. Chiar au avut grijă de ea. Tatăl venea în fiecare zi cu bicicleta şi o lua de la şcoală”, explică directoarea.
 
La şcoala la care învăţa Adriana studiază peste 400 de copii. Cortegiul funerar a plecat de acasă şi s-a oprit în dreptul unităţii de învăţământ. 
 

Slujba de înmormântare este oficiată de un sobor de şapte preoţi. Colegii fetei au venit cu tricouri negre pe care este imprimată fotografia Adrianei.
 
"E ceva strigător la cer, mi-a omorât copilaşul, nu pot să îi văd faţa, nu cred că are nici ochi, nici obraz, nimic, nimic. Nu mai am putere! Frăţiorul ei mai mic crede că doarme, că mâine se scoală şi se joacă cu el. Mi-a nenorocit copilaşul, mi-a desfigurat copilaşul, nu pot să îl înmormântez, nu pot să îl văd la faţă, ce a făcut copilaşului meu? Era nevinovată, venea de la scoala. Ne-a omorat copilaşul, ne-a lăsat nenorociţi pentru toată viaţa!", a spus mama Adrianei la România TV.
 
Copila avea de parcurs de la şcoală până acasă, în Gura Şuţii, un drum de 15 minute, pe o distanţă de doar 600 de metri. Mihaela-Adriana ar fi trebuit să ajungă acasă vineri, 20 septembrie, în jurul orei 17.00, iar mama o aştepta la poartă. 
 
Fetiţa a apărut pe imagini înregistrate de camerele de luat vederi din localitate ultima oară la ora 17.15, la 350 de metri de locuinţă, fiind ucisă, potrivit anchetatorilor, în maximum jumătate de oră după ce a fost răpită, fapt care s-a petrecut la ora 17.16. Poliţia a fost sesizată la 19.14, atunci când, spun anchetatorii, cu certitudine, copila nu mai era în viaţă.
 
Pe camerele de supraveghere apare şi o maşină închiriată a unui cetăţean olandez.
 

VIDEO: Stiri Gura Suţii / Facebook

Olandezul pedofil căutat pentru uciderea fetiţei din Dâmboviţa s-a sinucis sub ochii echipei de supraveghere, care era pe urmele sale, de la distanţă. Joop Visscher (47 ani) a reuşit să plece în Olanda, după comiterea atrocităţii din România, şi se afla la volanul automobilului său BMW decapotabil, când a intrat frontal într-un TIR. Anchetatorii au fost martori ai accidentului. Ei spun că Visscher nu îşi dăduse seama că e filat.

Joop (Johannes) Visscher era filat de autorităţile olandeze, puse în alertă de fapta comisă de el în Gura Şuţii, Dâmboviţa.

PE ACEEAŞI TEMĂ:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările