După o pauză de 15 ani, la cinematograful Independenţa vor rula, din nou, filme, pe cel mai mare ecran din ţară

După o pauză de 15 ani, la cinematograful Independenţa vor rula, din nou, filme, pe cel mai mare ecran din ţară

Cinematograful Independenţa este gata şi îi aşteaptă pe cinefili. Clădirea emblematică din centrul Târgoviştei a fost închisă în ultimii 15 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Proiectul de reabilitare a Cinemagrafului Independeţa, clădire simbol a Târgoviştei, precum şi sistematizarea zonei aiacente au fost finalizate.
 
Investiţia este realizată prin Compania Naţională de Investiţii şi are o valoare de aproximativ 2.000.000 de euro.
 
Primel filme care vor rula la Cinematograful Independenţa după ce acesta a fost reabilitat sunt „Vânătorii de fantome – Moştenirea” şi „Nu e vreme de murit (No time to die)” din seria Bond.
 
„Vinerea aceasta, vom putea viziona primele filme după reabilitarea unui adevărat simbol al acestui oraş. Sâmbăta şi duminica, de la ora 11.00, vor fi proiectate filme pentru copii.
 
Vă aşteptăm la cinematograful cu cel mai mare ecran din România, cu un sistem audio de top şi clasificat în prima categorie de calitate în Registrul Cinematografiei”, este mesajul primarului Târgoviştei, Cristian Stan, pe reţelele de socializare.
 
Filmele care vor rula, toate informaţiile necesare achiziţionării, inclusiv online a biletelor, orele de funcţionare, tarifele, pot fi consultate pe site-ul https://www.cinema-independenta.ro/ 
 
Preţurile sunt de 20 de lei pentru adulţi şi de 10 lei pentru copii, elevi, studenţi şi pensionari. Premiera costă 30 de lei pentru adulţi şi 15 lei pentru celelalte categorii.

Cinematograful „Independenţa” dispune de o sală multifuncţională modernă, cu o capacitate de aproximativ 500 de locuri şi cu multiple posibilităţi de întrebuinţare.
 
Cinematograful Independenţa a fost construit în 1977 şi avea 668 de locuri. Cinematograful se află în administrarea Primăriei Târgovişte din 2010, după ce a fost preluat de la Regia Autonomă de Ditribuţie şi Exploatare a Filmelor "România Film". 
 
 

 
 

Vă recomandăm să mai citiţi şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările