Deţinător de armă letală, reţinut de poliţişti pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor

Deţinător de armă letală, reţinut de poliţişti pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sprijiniţi de efective de la Postul de Poliţie Vulcana Pandele, au descins, miercuri, la domiciliul unui bărbat din localitate, bănuit de încălcarea prevederilor legale privind regimul armelor şi al muniţiilor.

 
În urma percheziţiei domiciliare, poliţiştii au ridicat în vederea indisponibilizării o armă letală, un încărcător, un toc special, de tip ham şi un cartuş cu glonţ în încărcător.
 
„Din cercetări a reieşit faptul că bărbatul nu este deţinător legal de arme. Poliţiştii au procedat la reţinerea bărbatului, pentru 24 de ore, urmând ca mâine, 20 iunie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa pentru dispunerea unei măsuri preventive. La activităţi au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: