ALDE Dâmboviţa are trei propuneri de candidaţi la Primăria Târgovişte

ALDE Dâmboviţa are trei propuneri de candidaţi la Primăria Târgovişte

ALDE Dâmboviţa are sediu nou şi, deocamdată, trei propuneri de primar al Târgoviştei

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) Dâmboviţa şi-a inaugurat, joi, sediul din Târgovişte, în prezenţa a doi miniştri. Este vorba de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin (copreşedinte ALDE) şi Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei. Copreşedinţii ALDE au declarat că nu vor merge cu alinţa la alegerile locale din 2016, ci vor avea propriul candidat. Ţinta este de 10%.

 
"A fost un efort important al organizaţiei noastre pentru a avea o locaţie de lucru, pentru a ne atinge obiectivele pe care ni le-am propus", a precizat copreşedintele ALDE Dâmboviţa, deputatul Georgică Dumitru. 
 
 
Copreşedintele Ionel Petre a spus că, deocamdată, ALDE are trei nume de posibili candidaţi la Primăria Târgovişte. Aceştia sunt Cătălin Olteanu, Ilie Valentin şi Cornel Chiţulescu.
 
"Apreciez că, la Dâmboviţa, procesul de fuziune a mers mai bine, nu au fost probleme, oamenii au înţeles şi îi felicit că au avut înţelepciunea să depăşească anumite ambiţii personale, funcţii, lucruri care, în alte partide, dar şi la noi în anumite zone, au împiedicat procesul de fuziune. Cred că, la Dâmboviţa, le va fi mult mai uşor să îndeplinească celelalte sarcini pe care le-am trasat la Bran şi anume să ne prezinte lista cu conducerile organizaţiile locale, să pregătească, în perioada imediat următoare, lista cu candidaţii la funcţiile de primari la nivel de comună şi la nivelul municipiului Târgovişte", a declarat Daniel Constantin. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările