Adrian Ţuţuianu: "Sunt un tiran, un nenorocit, un dictator"

Adrian Ţuţuianu:

Adrian Ţuţuianu: "Sunt un tiran, un nenorocit, un dictator"

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, recunoaşte că îşi înjură subalternii, pentru că "nu-s în stare să facă nimic".

 
"Unii îmi spun mereu: Vedeţi că vă înregistrează cineva când îi mai înjuraţi pe ăştia, prin Consiliul Judeţean. Şi-o să spun: Da, dom'le, îi înjur, că nu-s în stare să facă nimic!", a mărturisit Ţuţuianu în timpul unei discuţii informale cu jurnaliştii locali.
 
"Ce zice lumea? Ei bine, un tiran sunt, un nenorocit, un dictator", a declarat amuzat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, scrie radiominisat.ro
 
Din cauza sa sau din cauza volumului mare de muncă, coroborate cu teama de DNA, tot mai mulţi angajaţi din Consiliul Judeţean Dâmboviţa aleg să se retragă pe funcţii cu responsabilitate mai mică sau chiar să plece acasă. De asemenea, funcţionarii sunt nemulţumiţi de sumele de bani cu care pleacă acasă la final de lună.
 
 
"Foarte multe necazuri pe care le avem, le avem şi din cauza salariilor mici, pentru că nu mai vine nimeni să lucreze. În administraţie am dificultate maximă. În curând, nimeni nu o să mai semneze nimeni nimic, sau or să plece toţi. Am avut zilele trecute câteva solicitări. A venit la mine doamna Ceptureanu să îmi spună că nu mai vrea să mai lucreze la implementare de proiecte şi că vrea să o trimit înapoi la Audit, a venit doamna Corina Leotescu, un şef de serviciu, că nu mai vrea să fie decât funcţionar. A venit şi doamna Carmen Igescu să îmi spună că după ce îşi termină implementarea proiectelor, pleacă. În general s-au săturat de probleme foarte multe pe salarii mici şi de condiţiile de presiune în care se lucrează", a spus Adrian Ţuţuianu, şeful Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările