VIDEO Un tânăr din Vatra Dornei a făcut „rafting“ într-o baltă care a răsărit pe o stradă, după o ploaie torenţială

VIDEO Un
tânăr din Vatra Dornei a făcut „rafting“ într-o baltă
care a răsărit pe o stradă, după o ploaie torenţială

Codrin Ţăranu plutind în balta de pe stradă. FOTO: Facebook/Codrin Ţăranu

Codrin Ţăranu a vrut să arate că în Vatra Dornei, judeţul Suceava, nu-i loc de plictiseală, chiar şi atunci când plouă torenţial. Tânărul a profitat că una dintre străzile din oraş s-a transformat în piscină pentru că ţevile de canalizare n-au putut să preia apa după o ploaie torenţială. Şi-a adus o saltea pneumatică şi a plutit în baltă.

Codrin Ţăranu din Vatra Dornei s-a lăsat filmat de prieteni în timp ce făcea „rafting” într-o baltă de pe strada Unirii a oraşului-staţiune.

Apa a inundat artera în urma ploilor torenţiale, iar carosabilul a fost acoperit câteva ore bune. Timp suficient ca tânărul să facă haz de necaz. Şi-a adus de acasă o saltea penumatică şi o vâslă şi a plutit minute în şir în apa de ploaie.

VIDEO

Codrin a publicat apoi imaginile video pe contul său de Facebook. Clipul a fost însoţit de mesajul: “Rafting, la Vatra Dornei Băi”. El şi-a schimbat şi poza de profil.

Tânărul a publicat o imagine în care arată cum stă pe salteaua care pluteşte în baltă. Fotografia a fost însoţită de mesajul: „Pentru toţi heiterii care zic că n-ai ce face la Dorna”. 

Pe aceeaşi temă: 

Topul atracţiilor turistice din Bucovina. Vizitatorii fac easy-rafting pe Bistriţa, se plimbă cu caii pe munte şi se dau cu cea mai lungă tiroliană din România

Buzăul, pe harta turismului activ. Locurile în care poţi experimenta raftingul, echitaţia şi zborul cu parapanta

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările