Un soţ care s-a întors recent de la muncă din străinătate a sunat la 112 ca să reclame că îl bate soţia

Un
soţ care s-a întors recent de la muncă din străinătate a sunat la 112 ca să reclame că îl bate soţia

FOTO: Adevărul

Incidentul s-a petrecut în Rădăuţi. Victima este un bărbat de 57 de ani, care s-a întors recent de la muncă din străinătate. Soţia şi-a acuzat soţul de infidelitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul care locuieşte în municipiul Rădăuţi, din judeţul Suceava, a sunat la 112 pentru a cere ajutorul poliţiştilor, în seara zilei de sâmbătă, 20 februarie. 

Victima le-a spus oamenilor legii că s-a întors de la muncă din străinătate în urmă cu două săptămâni şi că de atunci soţia l-a tot acuzat de infidelitate. Femeia i-ar fi cerut în repetate rânduri explicaţii despre modul în care a cheltuit banii câştigaţi peste hotare.

Anchetatorii susţin că atunci când le-a cerut ajutorul, rădăuţeanul prezenta urme vizibile de violenţă la nivelul arcadei drepte. 

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că se va deplasa la Spitalul Rădăuţi pentru a fi consultat medical şi ulterior va solicita eliberarea unui certificat medico-legal pe care îl va anexa la plângerea depusă. 

Oamenii legii au întocmit formularul de evaluare a riscului, „constatându-se că nu există risc iminent asupra vieţii şi integrităţii victimei, motiv pentru care nu a fost necesar emiterea unui ordin de protecţie provizoriu şi totodată victima nu a cerut emiterea acestuia”.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violenţă în familie”, ce va fi soluţionat procedural de către lucrătorii din cadrul Poliţiei municipiului Rădăuţi.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările