Un camion încărcat cu „pastile” pentru aprins focul a ars ca o torţă în faţa Judecătoriei Fălticeni VIDEO

Un camion încărcat cu „pastile” pentru aprins focul a ars ca o
torţă în faţa Judecătoriei Fălticeni VIDEO

FOTO:ISU Suceava

Maşina încărcată cu „pastile” pentru foc a fost distrusă de un incendiu, joi dimineaţă, în zona centrală a municipiului Fălticeni, din judeţul Suceava. Camionul era în trafic pe bulevardul principal al oraşului, iar flăcările au izbucnit în zona remorcii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un camion încărcat cu pastile pentru foc a fost cuprinsă de un incendiu, joi dimineaţă, în municipiul Fălticeni din judeţul Suceava. Maşina a ars în faţa Judecătoriei. 

Autovehiculul se afla în trafic, în zona centrală a oraşului, la intersecţia străzilor Sucevei, bulevardul Revoluţiei şi 13 Decembrie.

Incendiul a fost sesizat la 112 la ora 10.20, iar pompierii militari de la Detaşamentul de Pompieri Fălticeni au intervenit cu un autoturism de serviciu şi două autospeciale de stingere cu apa şi spumă. 

Flăcările au fost stinse în scurt timp de pompieri, dar militarii nu au putut să facă nimic pentru a salva maşina. Flăcările au afectat cabina autoutilitarei, spaţiul de depozitare şi pastilele pentru aprinderea focului transportate în remorcă. 

Marfa estimată la o valoare de şase mii de lei era transportată la un depozit din judeţul Neamţ. Din primele informaţii se pare că focul a izbucnit în partea din spate şi s-a extins rapid la întregul autovehicul. 

Un alt autoturism aflat în apropierea camionetei a suferit uşoare avarii din cauza focului. Pe durata intervenţiei pompierilor, traficul rutier a fost blocat în zonă şi a fost deviat pe rute alternative. Cauza producerii incendiului urmează să fie stabilită de pompierii militari.

VĂ MAI RECOMANDĂM ŞI:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările