Mănăstirea Dragomirna a intrat în carantină. 9 maici au fost testate pozitiv

Mănăstirea
Dragomirna a intrat în carantină. 9 maici au fost
testate pozitiv

FOTO: basilica.ro

Nouă măicuţe de la Mănăstirea Dragormina, din judeţul Suceava, au fost testate pozitiv cu noul coronavirus, iar lăcaşul de cult a intrat în carantină. Şefa Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Emanuela Trifan a declarat nimeni n-are voie să intre sau să iasă din lăcaşul de cult.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mănăstirea Dragomirna din comuna Mitocu Dragomirnei, judeţul Suceava, a intrat în carantină după ce nouă măicuţe au fost testate pozitiv cu noul coronavirus. Rezultatul testelor a fost primit joi dimineaţă, iar autorităţile au luat deja măsuri.

Cele nouă măicuţe sunt izolate în chiliile lor. În funcţie de evoluţia simptomelor, autorităţile sanitare pregătesc testarea celorlalte măicuţe. În total, comunitatea de la Mănăstirea Dragormirna este formată din 59 de persoane.

Miercuri, 8 aprilie, DSP a anunţat că şi spitalul de îngrijiri paliative de la Ilişeşti este în carantină. Majoritatea celor cazaţi sunt infectaţi cu COVID-19. Virusul a fost adus de două persoane care au fost internate la Spitalul Judeţean Suceava. 

Apoi, majoritatea pacienţilor s-au infectat pentru că nu sunt imobilizaţi la pat şi se întâlnesc în sala de mese. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: