VIDEO Incendiu la un azil de bătrâni din judeţul Suceava. A fost activat Planul roşu de intervenţie

VIDEO Incendiu la un azil de bătrâni din judeţul Suceava. A fost activat Planul roşu de intervenţie

FOTO:ISU Suceava

Un incendiu a izbucnit la un azil de bătrâni din localitatea Vama, judeţul Suceava. Arderea se manifestă doar la nivelul acoperişului. Cei 62 de bătrâni au fost evacuaţi şi vor fi cazaţi într-o altă clădire.

Ştiri pe aceeaşi temă


Până în acest moment nu au fost înregistrate victime. Se desfăşoară acţiuni de verificare în toate încăperile pentru a nu fi persoane surprinse.

Cei aproximativ 60 de bătrâni au fost evacuaţi de echipele de salvatori ajunse la faţa locului. 20 de bătrâni aveau dificultăţi de deplasare şi nu se puteau autoevacua. Pentru asigurarea misiunii medicale de transport şi relocare a persoanelor evacuate a fost activat Planul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului Suceava.

Intervin la faţa locului 6 autospeciale de stingere, o autoscara de interventie la inaltime, 9 echipaje medicale de prim-ajutor, o unitate de terapie intensiva mobila si o ambulanta pentru victime multiple. Sunt mobilizati peste 70 de pompieri. 

 

Prefectul judeţului Suceava, Mirela Adomnicăi, a declarat că azilul avea toate autorizaţiile de funcţionare inclusiv autorizaţia de securitate la incendiu. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: