Gheorghe Flutur a fost externat din spital şi s-a întors la serviciu. Şeful CJ Suceava susţine că s-a vindecat de COVID-19

Gheorghe Flutur a fost externat din
spital şi s-a întors la serviciu. Şeful CJ Suceava susţine că s-a vindecat de COVID-19

Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava. FOTO: Adevărul

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost externat din spital şi s-a întors la serviciu în cursul zilei de vineri, 10 aprilie. Şeful administraţiei judeţene susţine că a informat Direcţia de Sănătate Publică Suceava cu privire la faptul că rezultatele ultimelor două teste pe care le-a făcut pentru depistarea COVID-19 au fost negative.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şeful administraţiei judeţene Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis un comunicat de presă în care a arătat că a avut o întâlnire pe tema situaţiei de la Spitalul Judeţean Suceava, la care au participat gen. (r) Ionel Oprea, secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii şi managerul spitalului, Daniel Derioiu, medic colonel, şi Alexandru Moldovan, prefectul judeţului Suceava.  
 
Gheorghe Flutur nu a comunicat detalii despe aspectele dezbătute în cadrul şedinţei sau deciziile luate. 
 
Contactat telefonic, şeful administraţiei judeţene a refuzat să facă alte declaraţii. El a spus că a informat publicul că s-a întors la serviciu. 
 
Gheorghe Flutur a primit un rezultat pozitiv la testul pentru coronavirus pe 25 martie. Atunci s-a internat în spital şi ar fi fost tratat în condiţii preferenţiale, potrivit unor surse medicale.
 
Conform informaţiilor transmise de către angajaţi ai spitalului, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a fost internat la Secţia Chirurgie din corpul nou al Spitalului Judeţean Suceava. El se află singur într-un salon cu baie şi duş. În documente, Gheorghe Flutur figura însă internat la Secţia de Boli Infecţioase, care funcţionează într-un corp de clădire vechi al spitalului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: