FOTO VIDEO Sute de oameni s-au adunat la inaugurarea primului metru de autostradă din Moldova

FOTO VIDEO Sute de oameni s-au adunat la inaugurarea primului metru de autostradă din Moldova

FOTO Oana Slemco

Vineri, 15 martie, de la ora 15.00, a început protestul #şîeu şi inaugurarea primului metru de autostradă, eveniment pus la cale de afaceristul sucevean Ştefan Mandachi, care a iniţiat campania „România vrea autostrăzi“. În Capitală mai multe bulevarde au fost blocate.

GALERIE FOTO

UPDATE 15.10 Mai multe bulevarde mari din Capitală au fost blocate de bucureştenii care s-au alăturat protestului. Astfel, a fost restrictionat Bd. Lascar Catargiu de la Piaţa Romană şi Sos. Kiseleff de la Str. Arh. Ion Mincu către Piaţa Victoriei.

UPDATE ORA 15.00 A inceput protestul #şîeu.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Oamenii au început să ajungă cu o oră înainte la locul în care Ştefan Mandachi a turnat primul metru de autostradă. Traficul este aglomerat pe drumul E 85, se circulă bară la bară, iar poliţia direcţionează traficul. În zonă există locuri de parcare generoase.

La intrare oamenii primesc steguleţe cu #şîeu, iar poliţiştii îi ajută pe cetăţeni să traverseze strada, având în vedere că traficul e intens. Şi jandarmii sunt prezenţi la eveniment.

La ora 14.30 erau deja la locul evenimentului peste 300 de persoane, iar lumea continua să vină.

 

 

Vom reveni cu amănunte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: