Doi elevi din Suceava au fost tăiaţi cu un cuţit de un coleg de liceu

Doi
elevi din Suceava au fost tăiaţi cu un cuţit de un coleg de liceu

FOTO: realitateadeharghita.ro

Incidentul s-a produs în după-amiaza zilei de miercuri, 26 ianuarie, în baia unui restaurant din municipiul Rădăuţi, Suceava.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţia Municipiului Rădăuţi a fost sesizată prin 112 cu privire la un conflict între 4 tineri, care s-a produs în incinta unei restaurant din localitate.

Cei patru tineri sunt elevi ai Colegiului Tehnic Rădăuţi, colegi de liceu în clasa a XI-a. În jurul orei 14.00, ei au intrat în restaurant, unde au început să se certe.

La un momet dat, unul dintre tineri, în vârstă de 18 ani, din comuna Burla, i-a lovit pe doi dintre colegii, de 17 si 18 ani, cu un cuţit, provocandu-le răni care nu le pun viata în pericol. Una dintre victime a fost tăiată la nivelul abdomenului, iar celălaltă la nivelul unui braţ.

După agresiune, autorul a fugit, însă poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului l-au identificat în zonă în aproximativ 15 minute şi l-au preluat în custodie pentru audieri şi celelalte activităţi procedurale.

În urma cercetărilor efectuate a fost găsit şi cuţitul folosit la agresiune.

„În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă. După stabilirea tuturor circumstanţelor producerii evenimentului se vor dispune şi măsuri procesuale faţă de autor”, a declarat Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava.

Vă mai recomandăm: 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările