Cercetări pentru violenţă în familie după apariţia imaginilor în care o tânără e bătută de un bărbat cu biciul şi obligată să bage mâna în cărbuni aprinşi

Cercetări pentru violenţă în familie după apariţia imaginilor în care o tânără e bătută de un bărbat cu biciul şi obligată să bage mâna în cărbuni aprinşi

foto FB PR

Imagini în care o tânără este bătută cu biciul, obligată să bage mâna în cărbuni aprinşi şi lovită puternic cu pumnul în cap de un bărbat  au apărut pe internet. Filmarea ar fi fost făcută într-un cătun din judeţul Suceava, iar IPJ Suceava a deschis dosar penal pentru violenţă în familie şi act sexual cu un minor. Bărbatul a fost reţinut, deşi victima şi mama acesteia au încercat să-l scape.

UPDATE - ”Urmare a activităţilor desfăşurate în cursul acestei zile în speţa privind minora de 15 ani însărcinată care a fost agresată de concubinul de 19 ani, în ciuda încercărilor acesteia si a mamei sale de a-l exonera de răspundere pe agresor, la ora 21.00 poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului pentru violenţă în familie şi act sexual cu un minor”, anunţă IPJ Suceava.

Bărbatul urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. 

ŞTIREA INIŢIALĂ - Pe imaginile care ar fi fost filmate în localitatea Horodnic de Sus şi care au fost publicate online se vede cum un tânăr agresează o femeie pe care o bate cu biciul, apoi o obligă să se aşeze în genunchi şi îi cere să bage mâna în jar.
 
Potrivit presei locale, tânăra are 15 ani şi este însărcinată în luna a cincea, iar imaginile ar fi fost filmate chiar de mama a acesteia. Ambele femei locuiesc în casa agresorului, iar imaginile ar fi fost făcute publice de către fostul concubin al mamei.

În timp ce femeia stă aplecată, bărbatul o loveşte puternic cu pumnul în cap.

Reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Suceava au declarat pentru News.ro că poliţiştii au deschis un dosar şi fac cercetări pentru violenţă în familie şi act sexual cu un minor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările