Şi-a făcut un selfie şi a băut o bere în timp ce dădea o spargere într-un pub. Cu ce a plecat acasă bărbatul căutat acum de poliţişti

Şi-a
făcut un selfie şi a băut o bere în timp ce dădea o spargere într-un pub. Cu ce a
plecat acasă bărbatul căutat acum de poliţişti

FOTO: Captură de pe imaginile video surprinse de camerele de supraveghere din pub

Hoţul a intrat pe un geam, a lăsat amprente peste tot şi şi-a făcut singur poze la locul faptei. Administratorii pub-ului au făcut deja plângere la poliţie. Ei speră ca hoţul să predea de bunăvoie toate bunurile pe care le-a furat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Clubul Motor's Pub de pe strada Universităţii, din municipiul Suceava, a fost spart în noaptea de luni spre marţi, fapta fiind suprinsă de camerele de supraveghere amplasate în local. Pe imagini se poate observa cum un tânăr intră pe un geam mic de la baie şi fură banii din bar şi mai multe sticle de băutură. 

Tânărul, care pare să fie într-o stare avansată de ebrietate, s-a plimbat câteva minute prin local. Hoţul a lăsat amprente peste tot, dar şi o sticlă de bere din care a băut chiar în timpul jafului. 

Mai mult, tânărul este filmat de camerele de supraveghere în timp ce îşi face fotografii de tip selfie. Administratorii au făcut plângere la poliţie, dar încă mai speră ca hoţul să predea de bună voie banii şi produsele pe care le-a furat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările