Slobozia: Trupa Impact a rămas fără curent în timp ce făcea playback

Slobozia: Trupa Impact a rămas fără curent în timp ce făcea playback

Trupa Impact a avut parte de o surpriză mai puţin plăcută la Slobozia

Concertul trupei Impact trebuia să reprezinte, aseară, punctul culminant al momentului festiv de deschidere a pationaorului artificial din Slobozia. Deși componenții trupei au venit pregătiți cu masă de mixat, microfoane și alte acesorii necesare derulării unui concert în aer liber, s-au trezit puși într-o situație jenantă când o pană de curent a tăiat alimentarea cu energie electrică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anunțat cu surle și trâmbițe, concertul trupei Impact, organizat cu ocazia inaugurării patinoarului Răzoare de la Slobozia, i-a lăsat cu „gura căscată“ atât pe interpreți, dar și pe spectatori. În momentul când muzica din boxe a dispărut, buzele interpretei Cristina mimau versurile piesei care tocmai se întrerupsese. În ciuda râsetelor și a fluierăturilor venite din public, Cristina, vocalista trupei Impact, a încercat o glumă, care i-a șocat pe spectatorii prezenți. „Avem parte de o pană de curent. Poate să-mi spună cineva care este pluralul la pană: pene sau pane?“, a întrebat Cristina.

Uimit de întrebare, publicul din Slobozia nu a reacționat. Situația jenantă a fost salvată de faptul că organizatorii au reușit să remedieze defecțiunea, iar concertul s-a derulat, fără probleme, în condiții de playback.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările