Se depun cererile pentru ajutorul de încălzire şi suplimentul pentru energie

Se depun cererile pentru ajutorul de încălzire şi suplimentul pentru energie

Ajutorul pentru încălzirea locuinţei se obţine de la Primărie FOTO Facebook/MS

Începând cu data de 18 octombrie, locuitorii din municipiul Slobozia pot depune cererile pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei şi a suplimentului pentru energie.

Conform Primăriei Slobozia, formularele pot fi ridicate de la sediul DAS Slobozia din strada Alexandru Odobescu Nr.1, începând cu data de 18.10.2021 sau descărcate de pe site-ul Direcţiei de Asistenţă Socială Slobozia http://www.dasil.ro/. Dosarele se depun personal, la sediul DAS sau online pe adresa de e-mail subventie@dasil.ro.
 
Criterii de acordarea a ajutorului
 
Beneficiază de subvenţie persoanele singure şi familiile cu venituri sub 1386 lei pe membru de familie, respectiv 2053 lei pentru persoana singură care nu au în proprietate mai mult de o locuinţă, nu au autoturisme cu o vechime mai mică de 10 ani sau mai mult de un autoturism/motocicleta cu o vechime mai mare de 10 ani, nu au mai mult de 1000 m² teren intravilan sau 2 ha teren extravilan, depozite bancare mai mari de 3.000 lei şi niciunul din celelalte bunuri prevăzute în Anexa 2 - Lista bunurilor ce conduc la excluderea acordării ajutorului social.
 
Pentru mai multe informaţii, cetăţenii sunt rugaţi să consulte website Direcţiei de Asistenţă Socială Slobozia: http://www.dasil.ro
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările