Petrecere cu lăutari la un restaurant din Feteşti, oprită de poliţişti

Petrecere cu lăutari la un restaurant din Feteşti, oprită de poliţişti

Petrecerea a fost oprită de poliţişti FOTO Adevărul

O petrecere cu lăutari la care participau 45 de persoane într-un restaurant din Feteşti a fost întreruptă de poliţişti.  Oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de 2.250 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri seară, în cadrul unei acţiuni  organizate în scopul prevenirii virusului COVID-19, poliţiştii din Feteşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta unui restaurant din municipiu se află în desfăşurare un eveniment privat.
 
Petrecerea a fost sistat, iar organizatorii, doi bărbaţi din municipiul Feteşti, au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 1500 de lei, conform Legii 55/2020, privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19. De asemenea, administratorul societăţii a fost amendat cu suma de 1000 de lei.
 
Totodată, poliţiştii au identificat şi sanctionat 5 muzicanţi prezenţi la eveniment,  cu amenzi în valoare de 2250 de lei, fiind totodată identificate alte 45 de persoane participante la eveniment, urmând a fi luate şi faţă de acestea măsuri contravenţionale.
 
 Vă mai rercomandăm şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările