Mesaje de avertizare RO-ALERT la Slobozia, Coşereni şi Gheorghe Doja privind respectarea regulilor sanitare

Mesaje de avertizare RO-ALERT la Slobozia, Coşereni şi Gheorghe Doja privind respectarea regulilor sanitare

Oamenenii, sfătuiţi să respecte regulile sanitare FOTO Adevărul

Având în vedere creşterea, la nivelul localităţilor Slobozia, Coşereni şi Gheorghe Doja, a cazurilor de infectare în rândul populaţiei cu noul tip de coronavirus, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă”Barbu Catargiu” al Judeţului Ialomiţa, a transmis, mesaje preventive, prin intermediul sistemului RO-ALERT.

Ştiri pe aceeaşi temă

Textul mesajelor pentru  populaţia localităţilor a fost următorul: 
 
Atenţie! În localitatea dumneavoastră, nivelul de răspândire a noului coronavirus (SARS-CoV-2) este unul ridicat. Respectaţi măsurile sanitare pentru a nu vă pune viaţa în pericol, a dumneavoastră sau a celor din jur. Purtarea măştii de protecţie este obligatorie în toate spaţiile deschise. Purtaţi corect masca, acoperind nasul şi gura. Păstraţi  distanţa şi evitaţi zonele aglomerate. Menţineţi igiena mâinilor, evitaţi contactul cu suprafeţele comune şi dezinfectaţi-vă după fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat. 
 
"Facem precizarea că, în perioada următoare, în functie de evoluţia ratei incidente a cazurilor de infecţie cu virusul SARS-CoV-2 la 1000 de locuitori , mesaje de avertrizare se vor primi şi în alte localităţi ale judetului. Măsura transmiterii recomandărilor preventive prin intermediul sistemului Ro-Alert vine în completarea măsurilor dispuse de autorităţi destinate limitării răspândirii SARS-CoV-2 în rândul populaţiei," au transmi reprezentanţii ISU Ialomiţa.
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările