Danemarca are nevoie de forţă de muncă în agricultură

Danemarca are nevoie de forţă de muncă în agricultură

Danemarca are nevoie de culegători de mazare FOTO: adevarul.ro

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa aduce la cunştinţă celor interesaţi că, la această dată, prin reţeaua EURES, sunt disponibile 100 locuri de muncă în Danemarca, respectiv  lucratori în agricultură-culegători de mazăre.

Ştiri pe aceeaşi temă


Perioada de lucru se va situa cu aproximaţie între 20 mai-10 septembrie 2015. Programul de lucru va fi de 6 zile/săptămînă, în medie 30-40 ore de lucru pe săptămână, munca începând dimineaţa devreme şi terminîndu-se în jurul prânzului. Plata muncii va fi în funcţie de cantitate, salariul fiind în jur de 0,6 euro/kg şi 12,5% bani de concediu.

Impozitul şi contribuţiile sociale se vor deduce din salariu, conform legislaţiei daneze. Cazarea se va face în rulote cu dormitoare şi în corturi aduse de lucrători, taxa de cazare pe lucrător/zi fiind între 5-8 euro, în funcţie de tipul cazării ales de lucrător, pentru acoperirea costurilor de electricitate, apă, etc.

Transportul dus-întors România-Danemarca este responsabilitatea lucrătorului. Înscrierile se pot face pînă la data de 01.12.2014, persoanele interesate urmînd să trimită un CV model EUROPASS în limba engleză, cu poză inclusă, pe adresa de e-mail work@greenpeas.dk. Instrucţiunile de aplicare pentru aceste posturi se găsesc pe website-ul www.greenpeas.dk.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: