Cinci persoane care nu au respectat carantina, sancţionate de poliţişti

Cinci persoane care nu au respectat carantina, sancţionate de poliţişti

Poliţia i-a sancţionat pe cei care au încălcat legea FOTO Adevărul

Poliţiştii ialomiţeni au identificat şi sancţionat cinci persoane care nu au respectat măsura izolării sau carantinării la domiciliu. Amenzile s-au ridicat la 8.000 de lei.

La data de 22 iunie, forţele de ordine au fost la datorie, acţionând pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, precum şi  pentru prevenirea şi limitarea infectării cu virusul Covid-19. 
 
În cadrul activităţilor au fost efectuate verificări la peste 230 de persoane aflate în carantină şi izolare la o adresă declarată. De asemenea, în cadrul acţiunilor punctuale au fost controlate peste 80 de autovehicule, dintre care 7 mijloace de transport persoane, cele cu regim de TAXI şi cele care asigură transportul angajaţilor la şi de la locul de muncă.
 
De asemenea, au fost verificate 127 de locaţii, iar în cadrul acestora, 4 restaurante şi terase. 
 
Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii ialomiţeni au aplicat 5 sancţiuni contravenţionale, pentru nerespectarea măsurilor de carantinare/izolare la domiciliu, cu amenzi în valoare de 8.000 de lei. 
 
Poliţişti reamintesc faptul că portul măştii de protecţie este în continuare obligatoriu  în spaţiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spaţii comerciale, precum şi în spaţii publice deschise, respectiv pieţe, târguri, bâlciuri, talciocuri, staţii pentru transportul în comun etc.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările