Certificatul de Atestare Fiscală se poate obţine online. Ce paşi trebuie urmaţi

Certificatul de Atestare Fiscală se poate obţine online. Ce paşi trebuie urmaţi

Certificatul de Atestare Fiscală s epoate obţine online la Slobozia FOTO Facebook/ Municipiul Slobozia

Locuitorii din Slobozia pot obţine certificatul de Atestare Fiscală online, fără a mai fi nevoie să se deplaseze la sediul Primăriei.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Ne-am propus să simplificăm şi să eficientizăm orice interacţiune între contribuabil şi Primărie, reducând numărul deplasărilor necesare informării, depunerii şi ridicării documentelor la minimum iar în unele cazuri, eliminându-le în totalitate, ca şi în cazul Certificatelor de Atestare Fiscală.
 
De astăzi, poţi obţine simplu şi rapid, din confortul casei tale, Certificatul de Atestare Fiscală iar tot ce trebuie să faci este să completezi un formular online şi să ataşezi o fotografie a cărţii tale de identitate. Atât de simplu este! Funcţionează atât de pe laptop-ul tău cât şi de pe telefonul mobil.
 
Nu mai trebuie să imprimi documente, să descarci formulare tipizate, să scanezi cereri sau să trimiţi email-uri.
Ai nevoie de un Certificat de Atestare Fiscală? Obţine-l chiar acum, online!  Click aici: https://municipiulslobozia.ro/ser.../ditl/certificat-fiscal/", au anun;at reprezentanţii Primăriei pe pagina de socializare a instituţiei.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările