Bărbat salvat ca prin minune de pompieri după ce s-a aruncat într-o fântână

Bărbat salvat ca prin minune de pompieri după ce s-a aruncat într-o fântână

Bărbatul a fost scos din fântână în şoc hipotermic FOTO ISU Ialomiţa

Un bârbat, în vârstă de 30 de ani, a fost salvat ca prin minune dintr-o fântână adâncă de 8 metri în care se aruncase încercând să-şi pună capăt zilelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Luni seară, salvatorii de la ISU Ialomiţa au intervenit în comuna Miloşeşti pentru a salva un bărbat care a încercat să-şi ia viaţa. Bărbatul, cunoscut cu afecţiuni psihice, a încercat să se sinucidă aruncându-se într-o fântână din localitate. Din fericire, apa din puţ nu a fost suficient de adâncă încât să-şi poată duce gestul până la capăt, iar localnicii i-au sărit în ajutor introducând în fântână o scară pe care s-a putut sprijini până la sosirea ajutoarelor. 
 
Salvatorii de la Detaşamentul Slobozia au fost alertaţi ieri, în jurul orei 17.30 şi au intervenit pentru recuperarea victimei, folosind la intervenţie o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare grea şi o ambulanţă SMURD.  Cu apa ajungându-i până la brâu, bărbatul a fost găsit conştient, dar în şoc hipotermic. 
 
După aproximativ 60 de minute, el a fost recuperat din puţul adânc de aproximativ 8 m şi predat echipajului SMURD în vederea acordării primului-ajutor medical şi transportul lui la spital. Pe drum spre unitatea spitalicească starea bărbatului s-a înrăutăţit, prezentând crize convulsive, iar paramedicilor li s-a alăturat o echipă medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Pacientul a fost predat stabil la Unitatea de Primiri Urgenţe Slobozia.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările