Acţiuni de prevenire a accidentelor rutiere şi a furturilor din locuinţe, derulate la Feteşti

Acţiuni de prevenire a accidentelor rutiere şi a furturilor din locuinţe, derulate la Feteşti

Poliţiştii au discutat cu elevii FOTO IPJ Ialomiţa

Poliţiştii din Feteşti au desfăşurat ieri, 26 februarie, activităţi de prevenire a evenimentelor rutiere, precum şi a furturilor din locuinţe, în cadrul campaniilor „Viaţa are prioritate!” şi ”Hoţii îţi invadează intimitatea”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, oamenii legii au discutat cu cetăţenii, dar şi cu elevi despre siguranţa proprietăţii celor care locuiesc la bloc, oferindu-le totodată şi sfaturi cu privire la modalităţile de prevenire a furturilor din locuinţă.
 
De asemenea, scopul acestor activităţi a fost de informare a tuturor participanţilor la traficul rutier cu privire la prevenirea accidentelor de circulaţie, cât şi la conştientizarea riscurilor şi consecinţelor la care se expun prin nerespectarea normelor rutiere.
 
În cadrul activităţilor, poliţişii au aplicat 28 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 20 de persoane au fost sancţionate pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei de urgenţă nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, restul sancţiunilor fiind aplicate pentru alte abateri de la prevederile legale. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de peste 3.500 de lei. Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, în vederea prevenirii accidentelor de circulaţie pe principalele artere ale judeţului Ialomiţa, dar şi de  informare a populaţiei cu privire la modalităţi de prevenire a furturilor din locuinţă.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: