Un medic din focarul de la Ambulanţa Olt, transferat la Institutul „Matei Balş“ în stare gravă

Un medic din focarul de la Ambulanţa Olt, transferat la Institutul „Matei Balş“ în stare gravă

26 persoane au fost infectate în focarul de la Ambulanţa Olt, iar numărul îmbolnăvirilor continuă să crească

Testat pozitiv în primul val de testare a contacţilor direcţi ai asistentei de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt confirmată cu noul coronavirus, medicul domiciliat în judeţul Vâlcea a fost transferat la Bucureşti în stare gravă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Veştile mai puţin bune care vin din focarul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt par să nu se mai termine. Un medic diagnosticat cu COVID-19 şi tratat la Spitalul Judeţean Vâlcea a fost transferat la Institutul „Matei Balş“ din Bucureşti, în stare gravă, scrie publicaţia Gazeta Vâlceană. 

Medicul Constantin Dumitru este medic de familie în localitatea Şuşani, judeţul Vâlcea, însă avea contract şi cu Ambulanţa Olt. După transmiterea rezultatului testului, medicul a ales să fie tratat în judeţul de domiciliu, de unde ieri a fost transferat la Bucureşti. «“În ultimele 24 ore a fost transferat 1 pacient AGRAVAT la Institutul de Boli Infectioase Matei Balş” – confirmă Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea», a scris publicaţia vâlceană. Colegii de la Ambulanţa Olt ai medicului au confirmat de asemenea că nu au mai putut să-l contacteze pe medic telefonic.

Numărul pacienţilor confirmaţi cu noul coronavirus în focarul de la Ambulanţa Olt a ajuns la 26 cazuri, 20 fiind angajaţi. Aproape în fiecare zi apar cazuri noi legate de focar, astăzi fiind confirmate alte două: o femeie din Piatra-Olt, salariată a primăriei din localitate, care a intrat în contact cu o asistentă testată pozitiv şi o asistentă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, mama unei alte asistente de la Ambulanţa Olt. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările