O angajată de la Spitalul Slatina, test pozitiv. Este mama unei asistente de la Ambulanţa Olt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sju slatina

O angajată din secţia Cardiologie a SJU Slatina a fost confirmată cu coronavirus, marţi după-amiază sosind rezultatul testului. Femeia este mama unei asistente de la Ambulanţa Olt şi este deja internată, cu simptomatologie specifică.

La scurt timp de la ultima comunicare oficială legată de focarul de coronavirus de la Ambulanţa Olt, în cursul zilei de astăzi, 26 mai 2020, a mai fost confirmat un caz. Este vorba de o asistentă din secţia Cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, mama unei asistente de la Ambulanţa Olt. Femeia este deja internată în spital, cu simptomatologie specifică bolii Covid-19.

Managerul SJU Slatina, Cătălin Rotea, spune că în cursul zilei de mâine vor fi testaţi toţi colegii asistentei din cadrul secţiei Cardiologie. Asistenta de la SJU a fost ultima zi la lucru, înainte de confirmare, în ziua în care fiicei sale i s-a transmis că testul este pozitiv, în respectiva zi, mama, asistenta de la Cardiologie, fiind înlocuită de către o colegă înainte de terminarea turei.

Angajata SJU Slatina lucra la Compartimentul Terapie Intensivă din cadrul secţiei Cardiologie, în care sunt internaţi pacienţi cu probleme cardiace în stare gravă.

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite