Un bărbat de 55 ani, din Slatina, şi-a pus capăt zilelor. A explicat gestul într-un bilet de adio

Un bărbat de 55 ani, din Slatina, şi-a pus capăt zilelor. A explicat gestul într-un bilet de adio

Un bărbat din Slatina, în vârstă de 55 ani, s-a sinucis luni, 12 aprilie 2021. Cumnatul şi sora acestuia l-au găsit atârnând în ştreang.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul a lăsat rudelor un bilet de adio în care îşi explică gestul şi menţionează că nu suferă de boli psihice. „Nu sunt bolnav psihic, nu iau tratament“, a scris acesta, conform surselor Adevărul. Explică, în schimb, că ar fi recurs la acest gest pentru că ar fi fost ameninţat cu moartea de către un membru al familiei. „M-am săturat!“, ar fi concluzionat bărbatul în bilet.

A ales să-şi încheie socotelile cu viaţa într-un spaţiu pe care îl folosea drept mic atelier auto, în cartierul Satu Nou de la periferia municipiului Slatina, nu departe de locuinţa sa. Bărbatul ar fi scris, de altfel, pe peretele atelierului un mesaj în care sugerează că aceasta a fost activitatea care a susţinut cheltuielile familiei. „De aici s-a făcut casa“, ar fi scris bărbatul.

La faţa locului a ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, însă pentru bărbat a fost prea târziu, concluzia fiind că bărbatul avea deja ore bune de când atârna în ştreang.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările