Slatina: Aproape 250 de locuri de muncă vacante, în Olt

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt pune la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui job, 245 de locuri de muncă vacante.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele mai multe sunt la Slatina, respectiv 191, iar caracalenii au la dispoziţie 41 de joburi vacante. În Corabia sunt opt locuri de muncă vacante, la Drăgăneşti patru iar la Balş doar unul. Cele mai multe joburi vacante sunt în industria confecţiilor. Se caută, în acest domeniu, 59 de confecţioneri asamblori articole din textile, 24 de muncitori necalificaţi şi şase operatori confecţioneri industrie îmbrăcăminte - ţesături, tricot, materiale sintetice. Se mai caută şi 30 de agenţi de asigurare, doi operatori introducere, validare şi prelucrare date, două secretare, patru gestionari şi un poştaş.
De asemenea, sunt şi câteva joburi destinate persoanelor cu studii superioare. Se caută doi coordonatori compartiment/colectiv bancă, patru ingineri construcţii civile, industriale şi agricole, un farmacist, doi jurişti, cinci economişti şi un administrator financiar. Numărul şomerilor înregistraţi la sfârşitul lunii martie, în Olt, a fost de 12.543 persoane, iar rata şomajului, din aceeaşi perioadă, a fost 7,1 la sută.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările