Procurorul Iacobescu: „Avem probe zdrobitoare împotriva lui Bercea. Prin arestarea lui s-a tăiat subvenţia la mai multe persoane sus-puse!”

Procurorul Iacobescu: „Avem probe zdrobitoare împotriva lui Bercea. Prin arestarea lui s-a tăiat subvenţia la mai multe persoane sus-puse!”

Mircea Băsescu (centru), la botezul nepoatei lui Bercea Mondial

Bercea Mondial a fost reţinut aseară fiind acuzat că şi-ar fi înjunghiat unul dintre nepoţi. În timp ce acesta se declară nevinovat, procurorul de caz spune că în urma audierii martorilor şi interceptărilor telefonice rezultă că el a săvârşit fapta şi nu băiatul său minor, care a luat vina asupra sa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dat în consemn şi căutat de poliţie, Sandu Anghel, zis Bercea Mondial a fost reţinut aseară în Bucureşti, fiind acuzat că joi seara l-ar fi înjunghiat pe nepotul său Ionuţ Anghel, zis Mercedes, într-un bar din Drăgăneşti-Olt. Interlopul a fost adus la audieri la Perchetul de pe lângă Tribunalul Olt şi a petrecut noaptea în arestul IPJ, urmând ca astăzi să fie prezentat Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Interlopul a fost prezentat Tribunalului Olt

„Ferească Dumnezeu să vorbească Bercea!”

Procurorul de caz Eugen Iacobescu este convins că Bercea este vinovat. Acesta a declarat: „S-a luat măsura arestării preventive pentru tentativă de  omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Avem probe zdrobitoare împotriva lui- declaraţii ale martorilor, interceptări telefonice. Copilul lui nu este vinovat! L-a băgat la înaintare pentru că are 13 ani şi nu răspunde penal”. Procurorul a făcut public şi filmul incidentului de joi seara, aşa cum rezultă din probele adunate la dosar: „Florin Anghel l-a prins pe Ionuţ, care juca biliard în bar, iar Bercea l-a înjunghiat”.

Procurorul Eugen Iacobescu

Totodată, Iacobescu spune că dacă Bercea ar spune anchetatorilor tot ce ştie, ar compromite nume mari. „Bercea mai este cercetat şi în alte dosare penale. E pentru prima dată când este arestat. Ferească Dumnezeu să vorbească! Prin arestarea lui s-a tăiat subvenţia la mai multe persoane sus-puse”, a arătat procurorul.

Şi-a găsit naşi cu nume grele

Personaj controversat în Oltenia, autointitulat preşedinte al romilor din România, Bercea Mondial a reuşit să se înrudească mai întâi cu Theodor Stolojan, care este naşul unuia dintre fiii săi. A venit apoi rândul lui Mircea Băsescu, fratele preşedintelui, care a botezat-o anul trecut, în ianuarie, pe una dintre nepoatele lui Sandu Anghel. Acesta s-a apropiat chiar de Traian şi Maria Băsescu în campanie, când i-a oferit primei doamne un medalion de aur, pe care i l-a aşezat personal la gât.
Naşi de botez îi sunt şi Maria Huza, Mircea Albulescu- preşedinte AJVPS Olt şi fostul viceprimar al Slatinei Gabriel Diaconu.

Citeşte mai multe despre acest caz:

Slatina: Bercea Mondial a fost arestat pentru 29 de zile

Avocatul lui Bercea: „Nu sunt probe care să arate vinovăţia lui, sunt doar nişte indicii!”

Slatina: Iacobescu: „Bercea va trebui să spună cum şi-a construit imperiul financiar şi pe cel imobiliar. Vorbim despre o caracatiţă în jurul lui"

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările