„Piaţa de sâmbătă“ se deschide la Slatina,  în parcarea Consiliului Judeţean Olt

„Piaţa de sâmbătă“ se deschide la Slatina,  în parcarea Consiliului Judeţean Olt

Piaţa va fi organizată pe aleea de lângă CJ Olt folosită în timpul săptămânii pentru parcarea autoturismelor FOTO: A.M.

Mai mulţi producători agricoli din judeţ se vor afla sâmbătă, 18 septembrie 2021, în parcarea Consiliului Judeţean Olt unde este organizată o piaţă volantă. În funcţie de vreme, piaţa va fi deschisă în fiecare sâmbătă.

Piaţa volantă care se deschide mâine este organizată de Consiliul Judeţean Olt şi Asociaţia Tinerilor Fermieri Olt, însă pot veni să-şi valorifice produsele şi producători care nu sunt membri ai acestei asociaţii, a precizat preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu.

„Începând cu 18.09.2021, în fiecare sâmbătă, între orele 08.00-16.00, Consiliul Judeţean Olt va găzdui Piaţa Producătorilor Olteni unde îşi vor vinde produsele autohtone producători atestaţi, din judeţul nostru. Piaţa volantă, dotată corespunzător, cu utilităţile necesare asigurate,  va cuprinde 20 de puncte de vânzare organizate sub forma a 20 de standuri, puse la dispoziţie de instituţia noastră“, au transmis reprezentanţii CJ Olt.

De la cele 20 standuri vor putea fi cumpărate fructe şi legume, dar şi produse lactate de la producătorii locali.

Vă recomandăm şi:

Experimentul Piaţa: „Aţi stat afară 20 de minute şi aţi îngheţat. Noi cum să stăm numai afară?“ VIDEO

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările